menu Menu
logo_mobile
search
shopping_bag

Retourbeleid

Retourbeleid


Herroepingsrecht

Het product dat u vanuit Nederland bij Royal Coster Diamonds heeft gekocht heeft een bedenktermijn van 14 dagen ingaande op de dag dat u het product hebt ontvangen. Als u uw bestelling wenst te retourneren of om te ruilen, heeft u 15 dagen de tijd om uw artikel te retourneren vanaf de dag dat u uw bestelling ontvangt.Retourneren

Indien u besluit het herroepingsrecht uit te oefenen leidt dit tot overstap naar het retourneren. Dit proces kan zowel uitgevoerd worden op locatie als retourverzending. In beide gevallen is het noodzakelijk dat u het retourformulier hier invult.


Om een volledige terugbetaling te krijgen is het noodzakelijk dat de artikelen die u retourneert in dezelfde staat en hoeveelheid bevinden als waarin u ze heeft ontvangen. U dient de artikelen in de originele verpakking terug te sturen of mee te nemen tijdens uw bezoek. Als de verpakking ontbreekt kan dit leiden tot een waardevermindering van het product. Artikelen die gebruikerssporen bevatten of zijn beschadigd worden niet geaccepteerd. Tevens kunnen gepersonaliseerde artikelen niet retour worden gestuurd.

Retourneren in de winkel
Om uw artikel te kunnen retourneren, vragen wij u het retourlabel volledig in te vullen. Vervolgens neemt u dit formulier, samen met de online factuur en het artikel in originele staat, mee tijdens uw bezoek. In onze winkel wordt de kwaliteit van het product nagekeken en wordt er gekeken naar eventuele schade. Als het product in perfecte staat is, zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen aan u terug worden betaald op de betaalrekening waarmee het product is aangeschaft.

Retourneren via de post

Indien u kiest voor retourneren via de post verzoeken wij u het formulier, de factuur en het artikel in de originele verpakking bij elkaar te voegen. U bent zelf verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat de artikelen zorgvuldig zijn verpakt. Wanneer het pakket niet via beveiligde verzending wordt verzonden bent u aansprakelijk voor de eventuele schade. Tevens draagt u de verantwoordelijkheid voor eventuele schade aan de artikelen totdat ze weer in ons bezit zijn. Hou rekening dat de directe kosten die aan uw retourzending zijn verbonden zijn voor eigen rekening.


Gelieve het item terug te sturen naar:
T.n.v. Royal Coster Diamonds B.V.
Paulus Potterstraat 2
1071 CZ Amsterdam
Nederland

Restitutie van het aankoopbedrag
We restitueren het betaalde bedrag (excl. Eventuele verzendkosten) via dezelfde betaalmethode die u gebruikt heeft voor de aankoop, tenzij anders is overeengekomen. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen.