Lifetime free cleaning and polishing service.

Free insured shipping in Europe.

Your cart

Your cart is empty

Bekijk deze collecties.

Find Your Ring Size

Royal Coster
Diamonds Size
MM / INCH (Circumference)
48 / 1.89 48 4½ 8
49 / 1.93 49 9
50 / 1.97 50 K 10
51 / 2.01 51 L 11
52 / 2.05 52 6 12
53 / 2.09 53 13
54 / 2.13 54 14
55 / 2.17 55 O 15
56 / 2.20 56 P 16
57 / 2.24 57 8 17
58 / 2.28 58 18
59 / 2.31 59 R 19
60 / 2.36 60 9 S 20

Discover your ring size

Measure an existing ring Measure your finger

Your Enquiry

Your Enquiry

DROP A HINT

Sender

Recipient

Op basis van jouw antwoorden kunnen we zien dat je een gedurfd en creatief persoon bent die klaar is om op een grootse manier in het huwelijk te stappen.

Iemand ten huwelijk vragen is op zichzelf al spannend, maar van jou mag het nog véél spannender. Jij bent een risiconemer die een uitdaging niet uit de weg gaat. Je bent niet bang om nieuwe dingen te proberen en bent altijd op zoek naar nieuwe manieren om het leven net een beetje spannender te maken.

Als het gaat om een aanzoek, ben je zeker niet iemand die vasthoudt aan de traditionele formule waarbij je een duur restaurant uitzoekt waar je na het dessert op één knie gaat. Je wilt een echte onvergetelijke herinnering creëren voor je partner, geen dertien in een dozijn ervaring. 

Hieronder hebben we een paar ideeën voor je uitgewerkt:

Ga Skydiven!


Een ultieme manier om je aanzoek te doen, is door samen te skydiven. Werk samen met de organisatie om iets uit te stallen op een veld bij de grond, zodat jullie van bovenaf het aanzoek kunnen lezen. Wanneer jullie geland zijn, kun je dan direct op één knie gaan.

 

Beklim samen een berg

 

Als jij en je partner van uitdagingen houden, dan is bergbeklimmen een geweldige manier om je aanzoek te doen. Kies een indrukwekkende berg en plan een meerdaagse klimtocht waarbij je samen de top bereikt. Vraag je partner ten huwelijk op het hoogtepunt van de klim, terwijl jullie genieten van het spectaculaire uitzicht. Misschien heb je kunnen regelen dat iemand anders al iets heeft kunnen neerzetten boven op de berg, zodat jullie bijvoorbeeld een picknick kunnen doen.

 

Paragliden

 

Paragliden is een unieke en spannende manier om samen door de lucht te zweven. Plan een vlucht met een ervaren piloot en vraag je partner ten huwelijk terwijl jullie zweven boven het landschap. Het zal een onvergetelijk moment zijn dat jullie nog jaren zullen herinneren.

 

Watersport

 

Als jij en je partner van avontuurlijke watersporten houden, dan is een watersport een geweldige manier om je aanzoek te doen. Plan bijvoorbeeld een wildwater rafting trip op een spectaculaire locatie en vraag je partner ten huwelijk op het hoogtepunt van de rit. Het zal een ervaring vol adrenaline worden die jullie samen zullen delen. Of kies voor een rustige kano trip langs prachtige natuurgebieden voor een romantische setting.

 

Boek een Ballonvaart

 

Een ballonvaart kan een geweldige manier zijn om je partner te verrassen met een aanzoek in de lucht. Het uitzicht met zonsopgang of zonsondergang vanuit de ballon is spectaculair en de stilte in de lucht zorgt voor een romantische sfeer. Plan het aanzoek op het hoogtepunt van de ballonvaart, wanneer jullie allebei kunnen genieten van het uitzicht en de sensatie van zweven op grote hoogte.

 

Een kampeertocht

 

Samen op een kampeertocht gaan is een fantastische manier om te genieten van de natuur en het biedt tegelijkertijd een romantische setting voor een aanzoek. Plan een weekendje weg in de wildernis en kies een mooie plek om je tent op te zetten. Wanneer de avond is gevallen, vraag dan je partner ten huwelijk bij een kampvuur onder de sterrenhemel.

 

En natuurlijk, de ring...

 

We weten hoe spannend dit is!

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de ideale verlovingsring voor jouw eigen aanzoek?

Bekijk de online collectie verlovingsringen

Boek een vrijblijvend persoonlijk consult (bij onze flagship locatie in hartje Amsterdam, of digitaal)

Neem contact met ons op voor al je overige vragen

 

Verlovingsring van Royal Coster Diamonds

💎 Grootste aanbod in diamanten

 

Met meer dan 20.000 losse diamanten heeft Royal Coster Diamonds de grootste diamant voorraad van Europa, buiten Antwerpen. Zo ben je ervan gegarandeerd dat je vindt waar je naar op zoek bent.

 

💎 Koninklijke service

 

We zijn huisleverancier van generaties van royals van over de hele wereld, dit zie je ook terug in onze koninklijke levenslange service. Zo kun je te allen tijde langskomen voor het gratis reinigen van je verlovingsring.

 

💎 Experts in diamanten

 

Al meer dan 180 jaar ervaring slijpen wij diamanten, en deze expertise zie je terug in de kwaliteit van onze sieraden.